Hookloada-serien

Stronga har utvecklat och tagit fram HookLoada-serien som omfattar produkter i världsklass. Konceptet handlar om att en krokvagn är så funktionell att den kan hantera hundratals olika applikationer, vilket förbättrar effektiviteten och medför lägre kostnader för transporter under hela året. Konceptet bygger också på flexibla och effektiva transportlösningar. Den unika flexibiliteten gör HookLoada systemet till en symbol för innovation på transporter inom jordbrukssektorn och erbjuder många möjligheter för kunderna att expandera och utveckla sin verksamhet.

Stronga HookLoada är krokvagnar av världsklass, som kan användas som spannmålsvagn, flakvagn, dumpervagn och mycket mer. De ekonomiska aspekterna talar sitt tydliga språk: Varför använda och tvingas underhålla fem olika vagnar när en krokvagn med många olika funktioner och tillhörande växlarvagnar ger dig de funktioner du behöver året runt med lägre kostnader? Bättre transportproduktivitet, pålitlighet och prestanda leder till en mer lönsam verksamhet.

 Spara stora summor genom att använda Strongas krokvagnar:

  • Minskad bränsleförbrukning med därtill hörande kostnadsbesparingar och positiva effekter för miljön
  • Minskat kapitalbehov. Ett krokvagnssystem med containrar kostar mindre än flera olika specialanpassade vagnar. Antalet traktorer som behövs minskar också vilket även det leder till kostnadsminskningar.
  • Minskade underhållskostnader. En krokvagn innebär lägre kostnader än att underhålla flera olika vagnar med hjul, bromsar, etc.
  • Minskade arbetskostnader. Istället för att traktorn och föraren tvingas vänta medan lastningen görs kan föraren helt enkelt släppa av den tomma containern och ta med sig den fulla containern i ett utbyte som bara tar en minut.

Snabbare laddning/minskade cykeltider. Containrar avtagbara till marknivå ger säkrare och snabbare lastning och den extra möjligheten att köra in utrustning i Krokvagnarna.

HookLoada 210

HookLoada 210 är en av Strongas populäraste produkter. Genom år av utveckling och hårt arbete har man utvecklat en av världens bästa krokvagnar när det kommer till kvalitet, smidighet, funktion och design.

HL 210s främsta fördelar är följande:

  • Rullhöjd för standardhjul – 1150mm.
  • Tippvinkel – 52°
  • Växelcontainerlängd – 4 900–7 100 mm.
  • Optimal växelcontainerlängd – 6 650 mm.
  • Längd från torn till bakre rulle – 5 670 mm.
Kategori:
Läs mer

HookLoada 260

HookLoada 260 är en av Strongas populäraste produkter. Genom år av utveckling och hårt arbete har man utvecklat en av världens bästa krokvagnar när det kommer till kvalitet, smidighet, funktion och design.

Teknisk info (PDF)

 

Kategori:
Läs mer