Dumploada hp-serien

Stronga DumpLoada HalfPipe-serien erbjuder ökad produktivitet, effektivitet och lönsamhet för transport av tunga material. Dumpervagnen är konstruerad och utformad för optimal prestanda. Designad för komfort och byggd för att hålla även i Finlands och nordens tuffaste miljöer och klimat. DumpLoada HalfPipe-seriens vagnar är särskilt utvecklade för entreprenadverksamhet, storskalig gruvproduktion och hårda förhållanden. DumpLoada HalfPipe förflyttar tunga material i höga hastigheter och stora volymer för att sänka dina kostnader per ton.

Vår DumpLoada är nu ännu robustare, hållbarare och har ännu bättre prestanda som ingen av konkurrenterna kan matcha på dumpervagnsmarknaden. Stronga garanterar att våra dumpervagnar klarar av allt som en vanlig dumper kan göra, men till en häpnadsväckande låg kostnad. DumpLoada förbättrar dina möjligheter att generera arbetsinkomster året runt. Tänk på möjligheterna.

Dumpervagnen har ett chassi bestående av slitplåtar som är gjorda av Hardox 450, vilket ger enormt hög sträckgräns, extrem hållbarhet och utmärkt beständighet för slitplåtarna. Outslitligt chassi i Hardox 450-stål ger fantastisk hållbarhet för lång livslängd även vid mycket tuffa jobb. Ultralätt design tack vare det specialformade helgjutna Hardox-chassit som ger maximal nyttovikt. Om du vill öka din vinst ska du införskaffa en DumpLoada HalfPipe till din anläggning. 

Mycket pålitliga, välbeprövade halvrunda tippvagnar som transporterar stora laster i svår terräng med oöverträffad smidighet. De är mycket pålitliga också. Med ett chassi i höghållfast Hardox 450-stål och kvalitativa komponenter från början till slut som är både lätta och hållbara.